Betonblokmallen

Europeblock betonblokmallen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Welk type mal u nodig heeft, is afhankelijk van waarvoor u de blokken wilt gebruiken. Met de mallen 160x80x80 en 180x60x60 produceert u grote en zware betonblokken. Deze blokken zijn ideaal voor het bouwen van hoge muren voor keerwanden en opslagboxen in de recycling- en agrarische sector. Door de zwaarte van het blok is het de perfecte oplossing voor de opslag van materialen zoals compost of recyclingmaterialen zoals puin, hout, plastic, papier en metaalwaren.

Wilt u betonblokken produceren voor tuin- of terreinafscheidingen? Dan zijn onze kleinere mallen zoals 160x40x40 of 160x40x80 wellicht het product dat u zoekt. Blokken van dit formaat zijn ook te gebruiken voor de bouw van muren of opslagboxen, maar door de kleinere omvang en het lichtere gewicht zijn ze minder geschikt voor opslag van zware materialen.

Deelwanden

Met behulp van een deelwand produceert u in één gieting meerdere, kleinere varianten produceren. Met zo’n tussenwand is het mogelijk om halve, kwart of driekwart betonblokken te produceren. De deelwanden van Europeblock zijn van hoge kwaliteit en zijn zonder bevestigingsmiddelen in de mal te plaatsen. U heeft dus geen speciale pinnen, schroeven, bouten of andere hulpmiddelen nodig. Wanneer het beton hard is en de blokken zijn ontkist, is de deelwand weer eenvoudig uitneembaar. Uw mal is dan weer gebruiksklaar voor een nieuwe betonstorting voor een heel, half, kwart of driekwart blok.

Deelwand zwischenwand séparateur divider 80x80

Accessoires

Een betonblok van 160x80x80 heeft een gewicht van +/- 2000 kg. Dit til je niet zomaar even op. Daarom leveren wij naast mallen en deelwanden ook de benodigde hijsmiddelen. Voor het eenvoudig hijsen en verplaatsen van de betonblokken, raden wij u aan de bijbehorende stenenklem en hijsjuk te bestellen.