Ideaal bouwsysteem

Met de mallen van Europeblock produceert u uw eigen betonblokken. Door de noppen aan de bovenzijde van de blokken zijn deze gemakkelijk op elkaar te stapelen en zijn muren in een mum van tijd gebouwd. Door deze eenvoudige constructie zijn de door u gebouwde wanden op elk gewenst moment te verplaatsen. De betonblokken zijn te gebruiken voor het bouwen van onder andere scheidingswanden, keerwanden, opslagboxen en terrein- of tuinafscheidingen.

Transport of afhaal

U kunt de bestelde mallen bij uw organisatie laten leveren of zelf afhalen op onze voorraadlocatie in Son (Noord-Brabant, Nederland). Wanneer u het transport door ons wilt laten verzorgen, ontvangen wij graag het gewenste afleveradres. U ontvangt dan een offerte inclusief transportprijs. De transportkosten zijn afhankelijk van het aantal mallen (grootte en gewicht) en het afleveradres (plaats en land). Neem meer informatie contact met ons op via info@europeblock.com of +31 88 114 8888.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Start uw eigen betonblokkenproductie en vraag vrijblijvend een offerte aan. U kunt de mallen zelf afhalen of het transport door ons laten verzorgen. Na het doorgeven van uw afleveradres ontvangt u een offerte inclusief transportprijs.

Offerte aanvragen